layout





text COOL


Click here for Myspace Layouts

Cerita Tentang Saya

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
Setiap apa yg brlaku adalah kenyataan... Setiap kenyataan itu adalah satu REALITI.... Dan REALITI itu kadangkala sukar nak ditelan.... (renung renungkan dan selamat beramal).....

Sunday, June 19, 2011

Is that father? bapak? ayah? walid? My ABAH!


Macam familiar je muka ni kan?

Aku lah…
...si anak...

Hehhhehee…

Yang ni lak mcm xkenal kn?

Memang la xbpe kenal sbb ni abah aku… ce tengok betul2….

...si abah...

Aku mcm muka abah ke…

Abah yang macam muka aku?

Hehehhehee….

Takde la….

Well, sempena hari bapa ni, aku nak la wt entry khas wat abah yang tercinta!

Aku ni kan, nakal sikit tau waktu kecik2 dlu… sekarang je macam dah bertaubat….

Hehehhee… so, agak susah la utk mama and abah aku utk handle aku ni…..

Tp, dengan kekuatan abah yang ada (sepenuh tenaga) , ditambah dengan penangan mama yang mulut macam enjin kereta kebal, yang xberhenti2 membebel (nasihat yang berguna )…..

Jadi lah aku insan sekarang ni….

Insan yang bernama HAMIZAH BINTI MOHD ZAHARI!

So, aku nak ucap terima kasih sangat2 kat abah aku yang tercinta ni….

Terima kasih kerana telah banyak berjasa dan membimbing anak mu ini ke jalan yang benar!

Jasa abah tak kan angah lupa sampai mati…..

Selamat hari abah!

Angah sayang abah!

2 comments:

Ak.Si.Sepet said...

sy kenal ngn Pak cik zahari.. nnti sy kol pakcik ya.. oppps...:P

Hamizah Mohd Zahari said...

hahahhaaa.. banyak la ko... sama tak aku ngn abah ko? hehehehhehehe

...just be Me....

...just be Me....
...That is me....